She's Back

SHE'S BACK , SHE'S BACK !~
Tetiba rindu pulak lagu si infiniteu yang lama ni .Teringat pulak dekan Yoo Jiea , budak bertuah yang jadi adik depa. HAHA. Oh juga kepada L-sama


Ehem ehemmm ,
Guys , I'M BACK ~OMGOMG , dah lama tak update blog ni . Setelah sekian lama dok BER-HIATUS . Rindu Encik Blog ni . HAHA .
SPM is over for me .School life is my history . Sekarang dok perah otak berpikir nak buat apa pulak lepas ni . Cari kerje? HIHI .Entahlahh . Dekat Putrajaya ni peluang berkerja bukannya banyak pon . Alamanda? HAHA . Tak mahulah aku . Nanti dicap , muka budak alamanda . Takpe-takpe . Masa banyak lagi . Bukannya ada buat ape lagi lepas ni . Boleh lah aku dok buang masa melepak. 

Selamani aku tak pernah appreciate kemerdekaan dekat negara . Haha , tiba-tiba bile lepas habis SPM ni , aku dapat rasakan nikmat dia. Tenang je rasa . Anyway , i'll miss my memory of the 3 school of my high school life.

SMK TTDI JAYA // SMK BUKIT BARU // SMK PUTRAJAYA PRECINT 11(1).
And yeah , korang dah tengok ni ?
that kiss was the sweet thing ever XD
 

Copyright by Amalina Mursiedy