To dear Irfan Rifqi

Assalamualaikum Warrahmatulah


Dear anonymous Irfan . haihh , mana link dik oit . Ish , kan dah susah nak berbalas info ni .
Yang pasal youtube player tu , Irfan boleh rujuk kat sini .

http://www.vtubetools.com/

crdt to : Bihaa Choi sbb dia yang mulamula bagi link ni kat akak. Haha .

Irfan just need to tukar height dia kepada 25 and width dia tak kisah lah . Warna background dia change kepada putih , dua-dua sekali yea *tp ikut lah warna background blog korang. Link video youtube Irfan paste kan je kat atas tu . Okay ? Clearly understood kan ?

And for yang irfan nak social button tu boleh rujuk kat sini.

http://akusyamira.blogspot.com/2010/08/toturial-cute-profile-ikon-web.html


Sys seriously sungguh malas untuk buat sebarang tutorials or so whatever. Sorry Irfan . Hope this thing boleh solve kan masalah Irfan tuu.
 

Copyright by Amalina Mursiedy