Point Of View


Assalamualaikum

Okay , just stating my opinion here . Takde benda nak update sanagat . And kesian nak bagi Mister Bloggie ni berhabuk tanpa sebarang update . Oh yeah , Sabtu haritu , aku ponteng tuition sebab nak hantar my dearest big brotha balik Melaka.*Grin

Olrity , my opinion(s) ? :-

I truthfully hate . Wait not hate . Uneasy with a bright blank blog(s) . Maksudnya , kalau blog awak tu dah color putih , boleh tolong tukarkan font tu jadi gelap sikit ta. Ini tak dah la warna putih , fontnya kelabu air . Mak aihh , pakai kanta pembesar pon belum tentu nampak woo . Cubelah gune warna kontra sikit .Ex : Warna hitam. Kalau blog dah cerah gitu , akan mengundang orang rasa menyampah dan annoying nak berblog-walking kat situ . Nak cari shoutbox pon terkial-kial . Bagi merosakkan mata orang je . Eheem , saya tak menyindir sesiapa . Hanya menyatakan pendapat.^^


I think i need to stop watching to much k-drama for time being .My result is making my face looks like The Screamm . Oho , my Add Math ? That subject is my biggest issue ever . Lemme ask you a question ? Why people can score in their Mathh but never on their AddMath ? Okay , dumbfounded*

I dont know people make up a page just to bash other people. Its totally not worth it . Dahlah kau kena jadi admin page tu , kan buat susah je ? Bukan ke dah bazirkan masa kau je? Plus ,bukan kau yang dapat femes , orang yang di bash tu yang dapat femes. Haihh-.- DUNIA DUNIA . Tak boleh ke hidup normal life macam teenager lain .Macam aku ?! Haha

Okay , people . Im just stating my opinion . Dont get to hyper up folks. HAHA.PEACE *____*Y
 

Copyright by Amalina Mursiedy