B2st challenge from NANA

Salam peoples. Saya dapat tag dari adik manis , NANA Te-hee ,nama sama ngan nickname aku pulak tuh.


1. Kenapa korang suka B2ST

That is one obvious answer . Its because they are talented and adorkable. Okkay , lemme tell you a short history . I dont actually really like them from the first time .It was during SHOCK , maybe? Yupp , theni went for their first Showcase at Malaysia. Ya know what , The Hell they are awesome. I fell in love with every each of them.

2. Siapa antara ahli B2ST nampyeon korang

Ehemm, tak nampak ke gambar siapa melambak kat sini? HIHI , Og coz my JOKER , Junhyungie.


3. Oppa pulak ?

Oho,once b2uty always a b2uty right? Maknanya takde pilih kasihlah . SEMUA^^

4. Lagu yg plg korang suka and pilih 3

I like you the best / VIU / Beautiful - one of the best and really leave me a deep feeling about it

5. Kalau korang boleh tukar badan dgn ahli B2ST , korang nk tukar dgn siapa ?

Taknak . Suke semua yang ada kat situ and hopefully they stay as one . Maybe not as a member , hmmp. Their stylist maybe (so i can touch their body , aw awww) LOL

6. Korang rasekan , korang cemburu nampyeon korang rapat dgn siapa ?

NO ONE . Saya generous okay? HAHA , sebab i tau he will be faithful to me* Gahhh.

7. Siapa yg layak untuk oppa korang ?

Haha ,instead of one , aku listkan semua , hamik kau!
JOKER Junyungie - ME~
Doojoon - Lizzy AS (dorng belakon dalam All My Love nampak cutee)
Dongwoon - My besties , Iman . He is her beau
Hyunseung - Hmpp,i think he is suitable with Girls Day Minah. HAHA
AJ - Everybodyy~ sapa taknak kann?
Yoseobie - Suzy?

8. Kalau korang diberi masa 1 perkataan , perkataan apa yg korang cakap dekat B2ST ?

Lets have a date? (Obviously bukan satu perkataan , haha )

9. Kalau korang dpt bercuti dgn B2ST , tempat mana yg korang nk pergi ?

London , only when it snows.So, we can snuggle around each other , HAHA.

10. Download satu gmbar B2ST yg menyenangkan hati korang .



11. Berdasarkan gambar yg korang download , siapa yg plg cool ? *ikhlas tau

Yong Junhyung


12. Siapa yg plg hensem dlm gambar ? * ikhlas tau

The rest of the members, HAHA

13. Kenapa gambar yg korang download menyenangkan hati korang ?

tengok gamba ni , tak rasa mendamaikan jiwa ke? HAHA


14. Tag 3 org chingu B2UTY anda .

Instead of that , siapa yang amik B2st and B2uty award kat sidebar i ni , di sila-silakan amik challenge ni.Hee.

15. Say that you love B2ST

I LOVE YOU , oppas .LETS MEET UP ^___________^
 

Copyright by Amalina Mursiedy