Artis Malaysia kurang sivik.

Okay , Assalamualaikum sbagai pembuka bicara .

Tujuan aku nak update blog harini , lain tak bukan kalau bukan berkenaan isu panas artis malaysia yang bermulut lancang mengeluarkan kata-kata kesat keatas our Suju -M oppa.
*Take a deep breath *
EAT SOME SHIT , YOU LOSERS!!

Satu je yang boleh aku nak komen kat sini . Artis Malaysia memang takde sivik ke apa? Apa punye perangai jadah haram korang tunjukkan kat artis antarabangsa ni. I repeat , ANTARABANGSA . Kepada Cik M yang suka sangat slang-slang English sampai eja Artis tonggang terbalik : Antarabangsa tu bermaksud INTERNATIONAL. Kau ada? Kau ada? Kau market International ke cikai? Kau tu aku rasa setakat muka sampai ke negara Seberang je laku kot . Itupon kalau dorang nak dengar lah lagu gedik kau tu. Takkan kemananya diri kau tu , nak kutuk-kutuk world star macam diorang . Tak beri sikit effect pon lah , kenit .
Setakat tahi lalat kat muka nak jadikan kau femes tu , lebih baik tak payah . Baik balik rumah asal kau , duduk dapur tolong mak - tumbuk sambal belacan , boleh? Belakun pon menyakitkan mata!~ Kat rumah kau , toilet 24/7 open untuk kau . Dun worry.

Mana kesedaran kau semua sebagai artis professional and dimana letaknya maruah kita sebagai sebuah negara Islam .Macamana tak banyak dosa kita bebudak ni kalau dah Artis sendiri yang dah lama makan garam kat dunia ni cakap perkataan haram tu? Kejadah? Dah sah-sah lah benda tu influence bebudak nak cakap sama . Ada ke orang tua-tua yang dah tua pon mencarut . Umur dah lanjut , tak takut terlewat nak bertaubat ke ? Excuse me , awak tu dah kawin ke belum . Saya ta tahu sangat sebab awak tak berapanak femes. Oh , Kalau dah kahwin and ada anak , cubalah jadi contoh teladan yang baik kepada anak sikit ea?:)

Attention , aku bukan cakap aku berlagak alim . I admit , sometimes i do talk using vulgar words. But at least , i think before i did it. Awak tu ingatlah sikit , awak tu public figures. Takkan nak berperangai immature sangat . Pasal jamban dengan dressing room pon nak bergaduh . Hello , aku tengok melambak jamban bergerak kat situuu . Yang kau nak menempek kat jamban tu jugak , Buat Gapo? Mu dah nak mampih ape?Puh-leaseee , even we budak pon boleh berfikir waras sikit.

Yang lagi sorang , si mamat amboi-amboi tu . Uhuukkk. Ewwwwwwwwwww--. Dah lah bujang terlajak. Dengan mulut kau macam tu kau ingat ada orang ke nak amik kau jadi laki . Sesedap hati je panggil orang anjingg . Kalau aku panggil kau BABI GEMUK , nak? Sakit hati tak? Aku harap lah kau baca post ni. Biar sedar dirisikit . Jeles lah tu , dia takde peminat sedangkan Suju melambak peminat kat luar sana tuuuu. HIHI

Infact , as an Malaysian artist , you need to be extra careful about what you said and did. Kau memang dah nak mampos kena bash dengan penyokong Super Junior ke , FAGGOT? Wait , are you even straight? Dengan gaya kau , kau ni macam tutttttttt je? Takkan? Hopefully not :)

I admit , imma fan of Super Junior . But this thing has nothing to di with it. We as a citizen just giving you some piece of advise . Take my advise. Asal negara lain boleh je terima artis korea ni . But negara kita je yang menggelabah . Apasal, Artis melayu rasa tergugat ke lagu dorang dah takde dekat carta lagi? HAHA

 

Copyright by Amalina Mursiedy