Berita Minggu - awasi remaja fanatik KPOP

Merujuk title di atas.
Kalau anda telah membeli surat khabar Berita Minggu , bertarikh 24 April , muka surat 10 - 11. Bila aku baca , nak tergelak pon ada. HAHA , rasa nak sembur yang buat berita tu pun ada. Macam ntah pape je.Okay , kalau siapa ada beli -sila rujuk surat khabar itu .

"Kebanyakan remaja tergila-gilakan artis Korea dan ini menimbulkan kebimbangan masyarakat, tambahan pula artis Korea sinionim dengan kes bunuh diri"


Okay seriously dudeeeeee , this is friggin funny .Bukan nak kata apa lah kan . Kami peminat KPOP semua ni bukanlah bird brain kann? Takkan lah sebab suka gila nak mati samapai terniat nak bunuh diri. At least notme . I sane lagi okayy? Haha. And peeps dont jump into conclusion . Kpop wave is awesome. Not because we do not want to support our local music industry. Please , the program on Tv's are bullshit. ex: 1 vs 0 -dengan si Enot and Didie yang terikot-ikot style Lady Gaga tu , tak bawak kemana pon? Diorang seriously tak malu ke? Meluat aku tengok dorng dengan baju sendat ala-ala barbie tu . Baju fitting tu tak sesuai dengan dua-dua mereka. Sorng keding sangat , yang lagi sorng sendat sanagat . Nak pening aku panadangnya. Iskisk.

So, peopleout there , before you judge KPOP music without realize our country surrounding , better make some research dulu . Dari artis Malaysia yang dok terikot-ikot style Barat . Baju tak cukup kain tu kann? At least , artis KPOP - berpakaian yang cute-cute dan tidak terlalu mendedahkan . Betul tak betul tak? HAHA
 

Copyright by Amalina Mursiedy