LMNOP


Gambar ini tidak berniat untuk memberi pengaruh yang tak baik.Te-Hee

Yay! Finally , Dream High telah dikhatamkan . Dapat jugak tengok setelah sekian lama tak dibenarkan online . But now , puasss. Haha . Sekarang nak tumpukan drama-drama tertunggak . Paradise Ranch and Secret Garden belum lagi abis . Tensen aku . Tambah-tambah lagi dengan kelajuan maksima broadband aku yang tahap ciput tu , jenoh nak tunggu woii -.-

Oh , currently dalamproses nak kumpul duit . Sebab hampir separuh duit dihabiskan untuk beli baju kelas tersayang tu:) And yang selebihnya dispentkan untuk kepuasan mata aku menghadap gambar-gambar gewe KPOP aku yang baru beli tuu. HAHA
Takpe-takpe, nanti bertimbun balik lah duit tu , amal .Chillexx baby .

Seriouslly ,i ran out of idea to blog , these day .Whatever . Nanti ada idea, i update soon key?
 

Copyright by Amalina Mursiedy