Finally

Hey Guys ,
Hee , harini , aku pergi ke Subang Airport , ada Branded Item - stock clearance sale. Okey , its a SALE! Wont ever ever missed it . Haha , i bought a few lil cute tthings such as notebook , cute mechanical pencil and etc.Then ,jalan punya jalan ,jumpa i . Jengg jengg jenggggg


Comel tak ?comel tak? Tak comel? Ada aku kesah ? Haha .Okey i dapat offer price , so belilah -for RM15 . Harga asal lagi mahal okeyy ? Haha .Mixstyle HEADPHONE aku tu pon sebijik design dia macam ni . Color pon sama. Nak beli hitam , tapi , stock dah habes.Aiseyhh -.-

And finally !! Yeah ,dapat jugak beli kedua-dua magz ni. EPOP January 2011 DAEBAK! Klikpon jugakk. HAHA -B2st is hahahaaawwt . LOL . Okey i spent more than 10 rinngit just to buy these two pumpkin lovable magz.Haha , Tak percaya ?EPOP bulan ni harga dia 7.90 okey ? Menipis wang-wang saku ku di dalam purse kesayangan tu .T.T . But ,anything for my B2ST . LOL. And nak tahu kenapa EPOP mahal bulan ni ?
-
--

Jengggggggg~ EPOP Calendar yang cute lagi melecun ni . HAHA , Dah bermaharajalela kat atas meja studyku itu. Hari-hari boleh telek setiap muka dorang .Jeles lah cepat~ HAHA. Kidding .

Anyway ,mom ~ Thanks for giving me some pocket moneyyyyyy.
 

Copyright by Amalina Mursiedy