B2uty and the Beast

Hey Hey B2uty out there .:face64:

:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
To all B2st fans out there , give yourself a credit and applause for being such a wonderful B2uty . Hence , for being a person that gives our oppa courage and full support , i presents you with this award . But before taking this award , macam biasalah , jawab a few question sikit ea ? Nak tahu jugak sejauh mana anda-anda semua ni 'gila bayang' kat member-member B2st yang hot lagi melecun tu kan ? HIKHIK


Soalan-soalannya ialah :
1. Kenapa korang semua suka sangat dekat B2st :s:
2. Siapa favorite member korang dalam B2st :s:
3. Listkan nama-nama ahli B2st dengan hari birthday diorang , boleh:s:
4. Top 5 lagu kesukaan korang dari B2st :s::135:
5. Tag 3 B2uty .(jgn kedekut oke ? Bagi kat orang lain jugak naa)HIHI :131:

:60::64::67::60::64::67::60::64::67::60::64::67::60::64::67:

susah ke? susah ke ? Senang je kann ? Haha , so , kalau dah buat ni , tolong bagi link post award yang korang buat ni ke amal oke ? So , i can check you guys punye interest terhadap B2st kan ? Manalah tahu , oneday - maybe kita boleh buat gathering ramai-ramai , gosip-gosip sesama sendiri :face15: . Haha . And and jangan malu-malu nak amik award ni oke? Oh ,pastikan orangyang korang tag tu ,inform kat amal jugak tahuu? Hee- Thankss

p/s:This award just for fun , tujuan nak mengenali peminat-peminat B2st diluar sana je .
 

Copyright by Amalina Mursiedy