Hutang tertunggak

HOHO.Jelesssslah cepat

Ouh, saya nak selesaikan hutang tertunggak saya aritu . Yang pasal post New Gadget tu kan ?Hahah. Ni hahhh.
Hubby kesayangan saya sekarang. D90 terchenta. Seperti yanganda dapat lihat dalam gambar gedik saya diatas , lenss dia manyak besarr ohhh. HAHA. Well, arytu pergi strolling kat Alamanda and ibu tetiba nak beli NIKON DSLR.She said memang dah lama idamkan nak beli satu . Hehhhhhhhhhhh ,apa lagi . Teros serbu masuk kedai NIKON .Yipeeeeeee~~Tak sampai one hour decide, kitorang pon beli this one . Ta mampu nak beli yang lagi mahal la derr. Ni pon almost cost 4K tau? Membazir jea. NOT!HOHO. But wtv,its worth it <3Malasnakpost banyak-banyak
NOT IN A GOOD MOOD
I love you hubby D90~
 

Copyright by Amalina Mursiedy