Change

Background Music dah tukar.Dulu B2st - Beautiful .Now, T-ara -Why are you being like this. Tersangatlah suka dengan lagu ni . Best .Jiyeon cute sangatt <3 Nak pinch je cheek dia.
Ouh , aku baru jea tau yang rupa-rupanya T-ara tambah seorang ahli baru kan?

Ryu Hwayeong:)
Aww , kyoptaa. Comel gyler minah ni . Tapi tak tahu mana  satu dia. Sebab ni gambar dia dengan twin dia Ryu Hyu Yong yang memerangkap ahli Co-ed School . Okey ,twin sama-sama masuk idol group?Daebakk! Jealous gyler.Luck diorang melimpah-ruah hah!Anyway , Hwaiting you guyss ~

 And Kenapa leader(T-ara)  dorang bertukar ? Aku lebih suka Eunjung as the leader ? Why must Boram ? (Te-heee , aku suka jugak dekat dia . Comel. Tapi lebih suka eunjunggg )
 

Copyright by Amalina Mursiedy