You ,
I ni bukanlah minah jiwang yang suka merapu ntah ape-ape dekat beau dia  banyak tanya.Sebab i rasa selsesa bile berada dalam keadaan sempoi dan tak payah nak cover-cover depan bf dia sendiri.So , tak payahlah you expect yang i akan dress-up just for you or i akan bawak you bekal makanan yang sedap-sedap macam suri rumah tangga separuh masa.I pun bukanlah fakers. I pakai make-up menebal pon muka i .I pakai make-up sebab i suke . Girls always confident when their face been doodle with pretty color and pink blusher . But , that dosent mean im pretty good at fakingg the fact that i am glamorous or whatsoever . It just who i am , so take it or leave it .And i tak suke merengek-rengek semata-mata nak pujuk you.
Cant help it . This is few fact of me that you should know dude :
-I ganas.
-I akan naik tangan kalau i benci seseorang tu
-I cepat meluat
-I akan keluarkan vulgar words kalau i taksuka something
-But dosent meani ni suke curse, i am not :)
-Comfortable with somebody
-Sempoi
-Jiwang? Ew.
-Novel Cinta? Half of them
-Akan skip bab-bab  kalau ada scene corny and mushyy kat dalam drama.
-I am not a rocker.
- I do love Pink

 

Copyright by Amalina Mursiedy