Belated Birthday, Dear

Semalamraya haji, saya balik kampung . And taksempat update blog semalam sbb melambak cousin yang datang menyempitkan diri nak pinJam lappy kesayangan SAYA tuuuuXD Ni kira nak tebos balik sebab takupdate semalamlah yer. HOHO. Update pasal ape? Jeng jengg jennnnggg

*gambar curik FB , pastu saya CROP kan , TAWWWW?
Dengan suara saya yang lunak merdu lagi berkrim , saya nak nyanyi
Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday to Bihaaaaaaaaaaaaa *tarik nafas*
Happy Birthday to Youuuuuuuuu.
Boom Boommm Kebabomm.Sorry lah tak boleh bawak mercun yang sebenar ek? HOHO. Sys doakan semoga Biha panjang umo and dimurahkan rezeki and dirahmati Allah selalu. Dah 15 taon pon . Orang lain dah habis PMR ,tapi awak baru masuk 15? HAHA . Takpe-takpe. Orang lahir bulan 11 ni , manja and kuat merengek macam budak kecikk xD Now,Biha dah besar, semoga Biha tahu apa yang Biha buat and jangan terpesong dari pendirian Biha ,okeeee ?Sys nak kasik hadiah , tapppppppiiii , tak tahu alamat . Ala-- senang senang sys bawak Leetuk jumpa Biha , kira hadiah lah tu? HOHO. Sys siap letak laki tu dalamkotak hadiah besar wrap cantik lagi.Karang mati terkejut pulak kannnggg?LOL .And someday , maybee-- bila sys dah dapat lesen , sys vroooommmm pegi sana ,angkut Biha and kita pergi outing sama-sama?NAK?
 

Copyright by Amalina Mursiedy