OMG , Im Scared~ NOT!

Whaddup yall :)
Yess , im such a pretty punch bag . Semua asyik nak attack saya jea awak . Geramnye pada TROUBLE-MAKER yang ta paham-paham bahase supaya tak ganggu saya . Pulas telinga karang , putus nanti! Heee - Ouh saya lagi sekali di-BASH and this time its a pathetic basher . The  fact that  you are THREE younger than me , make me laugh-like a lot . That time i was laughing and thinking ,"Common lah weyh , budak tak mentah ni . Kalau aku gaduh dengan dorang  bebudak ni , rasa macam bercakap dengan budak otak tiga-suku" So , saya decide nak senyap jea , tapi hati tak boleh lawan lah wak . Ouh tunggu , seperti post-post yang sebelumnya , saya bawak bukti sekali lagi :-
Kalau rasa tak percaya , rajin -rajinlah pergi scroll shoutmix saya tu, haha .  And bebudak ni pon agak pandai . Dia kutuk saya , taknak leave kan URL dia , so-saya tak boleh lah memaki hamun diorang.Selamba badak muka mak bapak diorang je nak tuduh saya ambushh blog diorang yang tak cantik tu . HOHO . Budak mentah, otak sengkek . Aku paleee hang satu-satu kang, mampoih terjunam dalam lubang neraka nanti. Nama jea budak IBH (Ibnu Hayyan ) , sivik takde ke , amoyy ? Harap pandai maen muzik saja ka? Saya pon pandai la , awak! Heeeeee--

To budak majal : Im sorry , nama awak ape? DAJAL? ouhhhh , patutlah awak bawak sial kat blog saya !Shussshhh - jangan kacau blog saya lagi ea. Nanti , kalau saya hack blog kamu-kamu sekalian , nak cuba rasatak blog awak semua tu , diDAJALKAN oleh saya ni? Tak nak kan ? Jadi , adik-adik sekalian , dengarlah kata saya , senior mu ini . Ouh BTW (incase awak ni terlampau pandai and tak tahu makna BTW , its mean by the way ) , saya tak pernah cakap saya kurus lah , A-Bang-Satttt.Even aku gemuk , at least aku ada kesedaran sivik yang tinggi dan tak mencarut macam awak, (example- rujuk shoutmix saya : KIMAK )

To Syazwina: Whaddaf-ak ! Hee , siapa yang hodoh , Awak ?! Ouh sorry saya tak boleh jugde sebab saya tak pernah nampak muka awak . Tapi dalam hati saya , dapat merasakan aura hodoh tu ada pada awak . Ok tengs . Awak kasik msg pendek , saya pon balas pendek !:)
Okey-okey sekalian , dah settle yang ni , timbul lagilah masalah , al-maklumlah , saya kan femes . Semua terhegeh-hegeh nak cari pasal dengan saya.

Ouh ,saya rasa yang ni ada kaitan dengan shoutmix diatas , INHAE , siapa tu , mak-cik saudara awak ea? Ouh -okey , pergilah post dekat makcik awak . Saya bukan sesiapa pada awak.E h , yang kaler merah tu , kalau korang nak tahu -itu kad jemputan open house khas untuk saya sorang je kot.Terharu lah awak . Ouh , btw this is a spam msg . I rawr nanti. Hahah
Erm , terima kasih atas jemputan itu , saya bakal menghadirinya . Tetapi , kalau boleh , saya nak bawak geng saya makan-makan sekali . okey? Thankssss

Attention to budak form 1 yang speaking pon tergagap-gagap lagi , jgn lah kau-kau nak challenge aku . Apa bukti korang ada nak tuduh aku la shiyall. ? I repeat , apa hak korang  ?!And kalau kau nak aku sumpah dengan nama Allah pun , aku tak kisah , mmg BUKAN AKU!And what ? IP Adress . Weyh , aku ni budak ICT . Kalau nak membohong pon jangan lah over sgt . Mana boleh kau detect sapa yang control admin shoutmix tu dengan IP adress. IP address is a computer connection system setting . Its on the computer not on the internet!  Kau nak dare aku betul ke tak ? Aku cungkil bijik mata kalau kau bohong . Ouh jap jap--aku rasa korang tak maksudkan IP adress kan - yang korang maksudkan tu adalah URL ? OMG , Bodohnya . Pergi carik meaning to the both words please-IP address and URL :) And kalaulah aku yang kutuk korang budak tak matang yang aku tak kenal ni , takkan lah aku nak letak URL aku , doh! Aku tak lah bodoh , masih boleh berfikir panjang lagi la adik-adik tersayang !

 YA ALLAH , im getting tired of this INHAE thingy . Amboii , post bukan macam main alim lagi , tapi pergi blog saya , cakap jugak perkataan KIMAK tu ea? Jangan hipokrit and berlagak alim . :) Please and thanks.

Ready for war , Amal
 

Copyright by Amalina Mursiedy