Freedom is the best estacy

Kepada budak-budak lepasan PMR , awak semua sukalah ea? Sampai hati biarkan muka i masam mencuka macam taemin ni , butt still cute . HAHA . Eh ehh , its him the one yang cute -not me oke ? Ouh muka masam ni menunjukkan saya tak puas hati.Macamana you all boleh dah abes exam , sedangkan saya disini bermati-matian bertungkus-lumus kena study.Grr.Hah!Kamu-kamu yang dah lepas exam tu , sys nak cakap congrats for make it thru and i'll pray that you guys gonna score with flying color  :B INDYAALLAH oke?*wink.  Siapa rasa dia cemerlang , sila-silalah tuntut hadiah dari sys,  sys bagi hadiah baik punya. Mana lah tahu , sys BELANJA TIKET SUPER SHOW 3 ke kan?Janji bukti bertulis terpampang di mata ni. Heee . Repeat , hanya yang CEMERLANG sahaja  Haha. Yang tak berapa nak cemerlang tu , teruskan usaha , time SPM sys bole belanja , time uh duet dah menebal kat poket sendiri. HOHO
Saya nak kena study . So :
I WILL BE SEMI-HIATUS
sebab saya tak boleh elak daripada online . Itu adalah satu kewajipan :)
 

Copyright by Amalina Mursiedy