Curi-curi

Hey humans,
Ouh , gambar ni kepunyaan DSLR si Megat Ateef Aizat . Haha , takde motif pon gamba ni sebenarnya .Tapi , kurang asm betol si Megat tu , dia kata tak amik gamba saya ! Cuma betulkan lens , saya dengan toyanye pun pergilah pandang je lens camera dia tu . Dah tu uploadkan pulak dekat facebook.Nasib baiklah muka saya tak berapa nak hodoh time tu.Haha .  Si peeping tom Megat ni , haishh -__-. Nasib baik jugak , dia ni ada ciri-ciri photographer yang baik.Ecececechhh , saya tak puji awak ye , saya puji skill awak je. Mehronnng* Gambar kat atas ni , time saya dan rakan sekelas (budak ICT ) pergi melawat ke Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) untuk ceramah kerjaya dalam bidang ICT. Agak menyeronokkan sebab kelas-kelas lain kena belajar , dan kami pula dapat ENJOYY ! Hee - ouh btw , Megat . saya tak marah kalau awak simpan gambar ni. Teruskan simpan . HOHO.

Yang ini pula , masa jamuan hari tu , saya dapat dari album si Fariezzat ni .And si ketua kelas saya , JALAL tu pulak menggatal-gatal tangan nak tag-tag dekat orang lain . Saya bagi back-hand nanti. Takde faedah awak promotekan saya dekat kawan-kawan awak yang kaki rokok tu. Hee- hari hari mintak duit saya , rimas tau tak? Haha . Kiddingg , nasib baiklah saya ni jenis pemaaf sikit , tapi kurang sabar .LOL

Kedua-dua gamba di atas merupakan gamba curi. TOLONG !~ Wajah saya dicuri. Hahah Bodoh-bodoh jea. Pffttttt

 

Copyright by Amalina Mursiedy