Reminder

Im currently using a broadband - so i cant download anything right now , takut limit dia dah abes --mampos tak boleh guna terus jalur lebar tu- Hehh. So , im just going to post what im going to download when we arrive at kampung later.Just as reminder. Pheew , luckily my kampung has internet connection -kalau tak  ,menangis teresak-esak lah saya ROFL.
  • Dalmatian - Digital Single Round 1 :  Download Mp3 and its MV teros . Lagi bagos kalo ada format 3gp.Boleh sumbat masok phone ni hah!
  • TRAX-  Oh My goodness : Lagi dia yang ni jea , i think pretty catchy . Nak download MP3 jea:)
  • 2NE1 - Cant Nobody : Ni pon kalau time tuh  , lagu dia dah release. Diorang dah buad comeback.
  • Taeyang - I'll be there Mp3
  • 2pm - SPRIS CF : both- the songs and the mv. Nichkun is hot btw :)
Ouh yeah and some of the drama im going to watch during these holiday;-
  • Playful Kiss - at Dramacrazy.net of coz. Ep1-2 . Sebab episode ni jea yang dah ditayangkan , kalo tak silap . And and aku dah baca Recap episode . Quite okeyy
  • My Girlfriend is Nine tailed Fox-Gumiho : Nak tengok cerita ni sebab ada seunggi <3 Haha . Shin Minah pon , i suke you . Lagipon nak tengok citer ni sebab nak tengok cameo-cameo yang ada datang  memberi aksi lakonan mereka. Hoho
 

Copyright by Amalina Mursiedy