Back off Copycat .

Hello guys ,
Yeah , regarding post title kat atas tu , yup , blog saya dan blog others telah dicopycat kan . Haishhh -- sucks betollah macamni. Spoil my Raya mood jea. Heeehhh. Okey-okey , apa? Eh , saya tak tuduh melulu ea. Saya ada bukti tahu? Nak tengok. Jap, jap , scroll ke bawah.

klik untuk pembesaran action Kamen . HOHO
Nampak - nampak ? Saya tak tipu kan ? Hampir semua dia kebas saya punye . Ececehh-  mungkin dia tak pernah dengar perkataan copyright kowt ? Sebab tu , dia maen bedal amik je kan ? Lol .Sikit tak fikir perasaan saya yang macam lava gunung berapi ni kan ?  Tapi , dia ni unik . Orang kalau nak copy , copy sikit-sikit jer. Dia ni sampai sidebar title pon dia tiru saya punye. Desperate much ? Ouh yeah awak lucky arini sebab saya rasa macam nak guna tools-mosaic tu . So , saya mosaic kan muka awak - muka saya takpe , sebab saya tauke blog ni , Haha. Tang nama pon, awak nak guna palang tu jugak ke? Heeeehhh -- takde idea lain ke , dik oi ? Font colour dengan jenis font pon sekali awak angkut sama eh?  Aiseyyyyhhmen- Yang shortform pon awak tiru saya. Benda basic tue.Ouh , yang quote kat bawah tu , saya penat pikir taw?  Quote tu pasal saya , bukanawak lahh .Saya penat pikit nak tulis apa. Tapi , Awak tibai je kan? Best yer? Karang saya tibai awak pulak , okay? Hehe.
Ouh And awak ni spesis cakap merapu ntah pape je kan?  Cakap perkara yang tak jujur .Kalau nak copy pon bahagian HATE tu jgn la tulis Copycat . Takkan lah awak benci diri awak sendiri kot kan? Bahagian Love tu tulis COPYCAT-ING OTHER BLOG :)
klik untuk pembesaran action Kamen .
Ouh sorry , saya compressed gambar awak jadi size sidebar saya . Sebab tu rupanya buruk sikit ea? Hahah. Ouh title kita sama kan? Hee , cuma awak Month saya Day :) Gambar dengan orangnya pon sama lah . Kebetulan eh ? Ke awak ada kuasa telephaty ? Boleh read mind saya ea , nak amik sapa tarok kat situ ? Hee- naseb baik awak copy dua-dua ni jea. Kalau awak copy melebih-lebih , bak kata bestfriend saya , PAKTAM : Saman jea dia ! Nak ke? Ni dah kira cyber crime ni? LOL . Saya boleh buat macam tu kalau saya nak . Lagi-lagi mak saya tu kerja kat mahkamah. Mahkamah persekutuan lagi tu - Palace of Justice ,pernah dengar ? Tempat tu , kalau nak masuk pon , kena scan badan dulu . Hee - nak? But dont worry , saya tak lah sekejam tu .Tapi saya kesiankan bloggers yang lain yang menjadi mangasa copycat macam awak ni . Adik saya , si Biha tu pon , awak maen kebas tag dia ea? Mintak maaf cepat! HOHO.  Awak ni memang cikeeenn-boo betol lah , bak kata Biha :)

Mrs Cookie Monster , Even kau muda dari aku sekalipon , aku tak amik peduli okey? A crime  will remain as a crime . And every crime has its own consequences . Im a pretty scary person once you know me , aite ? And im the type of person that believe in second chance . Kau better tukar semua benda yang kau copy dari aku or someone else blog , okay ? Or-else..You know what im going to do :D Hee - lucky kau muda dari aku . Aiseeehh - aku gertak kau ni , jangan lah cuak okey ?  Saja nak gurau senda . LOL .Peace yaaaww :)
 

Copyright by Amalina Mursiedy