Pon--teng !

Hari ni , hehe , i ponteng sekolah sebab nak teman HyukJae and Yesunggie lepak. LOL. Nakk dengar lagu jaaaakkk >.< . Bwahaha , And and ongeee , Yesung is soo fair and smooth looking. Milky skin colour is mahh fav .Oppa~ Hahha , Enuff is Enufffzz . 
Saya ta pergi sekolah sebab er sebab haha , driver saya yang *tutttt tu tak datang amik. Kurang asam betol.Dahlah tak mao datang tak warning awal-awal. Buang karan aku gosok baju sekolah jea. Dah siap berpakaian lengkap hah! Dah tu , bile call tamao jawab pulak. Haissshhh.Aku luku kangg. Nak? Ni , kalau esok kau datang keje ni , haha kena mengamok lah kau ngan ibunda kesayangan ku tu . Padan mukeee. Ye yeh. Mak aku tu kalau marah macam rimau , kau tahu. Hahah , terimalah nasibn , sape suro ta datang :P
Tapi , nasibbaik lah exam aku dah lepas , kalau belomk , bukan ibu aku jea , dengan aku and adik aku sekali dok luku kau , tahu?!!!.Haha , 

Serve you right,
Amal
 

Copyright by Amalina Mursiedy