Long time no see

okey , admit it ! Mika is soooooooooo cute and looked way innocent than maknae in this picture!

haha , okey here i am , make this post . Its like a longgggggggggggg time since last aku post something kan? Atas alasan , rumah aku kat putrajaya tu takde internet 'ekses' haha , ini merupakan satu hukuman yang kejam. Hello! aku tak boleh hidup tanpa internet plus aku kan budak ICT. so , tolong jadi seorang yang bertimnbang rasa boleh tak? Uwaaaaaaaaaa , kemaruk internet. LOL. Plus , aku tak buat lagi Toolbook yang kerja khursus teacher Ict kasik tu. Haiiihh -______- macamana aku nak buat kalau tak boleh buat research. Bukannya dua tiga hari boleh siap.Harapkan tv and radio je lah nak tahu perkembangan KPOP or Music ni.

Ouh by the way , korang ade dengar era tak? Lately ni , stesen radio dorang dah star memainkan perasaan muzik kpop ni . hahah. yeah aku ada jugak tersentak bile dengar first time tue. Sejak bile dorng pasang lagu korea ni kan/ Yang aku tahu lagu tang Nobody Wondser Girls tu je lahh dok ade. Tu pon , english version punye. lol
Lagu-lagu yang telinga aku ada tertangkap la kan:-

Super Junior- Sorry Sorry
- Bonamana
DBSK - Mirotic
- Wrong Number
Shinee - Ring Ding Dong
4minute -Muzik
B2st -Shock

wooooot wooooooooooooooooooooooooootttt. Era dah maju.hahaah. Lol
 

Copyright by Amalina Mursiedy