Beast in KL Part 2


Okey now here is the second part . After the long wait , finally its 7 pm. Kitorang dengan penoh bersemangatlah menjerit suro bukak kan pintu studio KL LIVE tu. Hahaha . Around 7.30 baru dia kasik masuk . But yang bodohnya ,time kitorang naik 'eskulator' tu kan , boleh pulak dia suro berhenti . I mean , HELLO mendalah tu tgah gerak , kau expect kitorng berhenti. Aku dah kena squishhhh mcm pancake tahu takkk? Huhhh! Hahha , then dia suro lah naik elok-elok. sekejap2. Kitorang sempat lepak kat eskulator tu selama sejam oke? SEJAM? sebab nak buat security check-normal seat. Yang VIP , dia tak check . Dia kasi let through jeaa. But lambat seyh , kena tunggu.


look? Sesak bukan . Kitorang kena berdiri hampir sejam kot . And kitorang dah nak hilang sabar.Lucky kepala otak ingat B2st jeaa. Hahaha  . And aku starve dr pagi kot . Ta makan pape kecuali orea tu jea. Lapaq perot ceq nie hah.Hahah . But finally....

jeng jeng jengggggg . Tadaaaaaaaaaaaaaa. Dah masok pongg. HOHO.

coming soon : Part 3
 

Copyright by Amalina Mursiedy