mixstyle headphone cool :)

Mixstyle stereo headphone
Be jealous be jealous now! Hahaha , yes .. my own mixstyle headphone . 
Yeah yeahhh.Hehhh -__- . Batak derr kau ni amal. Eh , lantak i ler derr.
Hahaha. Yipeeee~~ dapat jugak akhirnya wooot wooooot*
sound dia manyak bagos woo . Gegar telinga i . Hehhhhh.
Sumpah sound dia manyak masyukk punye derr.

-
--
---

this one is mineeee~~~ 
Tak resemble any of the kpop idol pongg , actuall ade yang design Davichi pakai tue.
The one yang star dia colour black but tanak lah..
haha , bcoz i saw so many ppl wear that design.  
                        And tadi terfikir nak beli yang Donghae pakai uh, but ramai sgt yang dah pena pakai. Tak jadik jugak.   Hahaha.
Yang gambar skul tu , tak brkenan dek mata nie, so , rembat yang ni je lah gamaknya.
Anyway , i likeeee!!~~

 

Copyright by Amalina Mursiedy