Beastly

Heenim:)

omaigoshh , mahh phone memory is full.Habes semua lagu album Bonamana aku rembat masuk dalam phone , dah ter-jam pulak.{plus MV} haha.Tapi takpe , nanti aku transfer balek ke dalam Minnie aku nieh. Kesian pon aku tu hah! Dah sendat..LOL

Yeah , now im currently interested on BEASTLY movie.Tau tak tau takkk?Alah yan hotstuff , Alex Pettyfer belakon tuee~~Hehh , taklama lagi akan kuar.Yipeeeee.Baca novel dia pon dah buat orang teruja apa ta lagi tengok movie da betul tak?Btw , sape yang suke cerita ala-ala twilight tu, gerenti korng suke tengok cerita ni woo.

Act , its a novel and diadaptasikan ke movie.Cerita dia ala beauty and the beast la. Watak utama dia , Alex aka Kyle (kot) is a hotstuff at his school.He is every men dream of - kereta mewah , big house , hot chick all around him , Handsome and obviously sombongg!Haha , then dia ni jumpa satu classmates dia ni , macam witch la katakan .

Alex ni malukan witch ni in public and that witch put a spell on him.He will became a beast untill he received a true love kiss.
 Wahhhhhhhhh~~~~*blushh*
Amacam , agak best kan?
 

Copyright by Amalina Mursiedy