yehaaaa , yeah i dah tuka desktop background i sebab sebab sebab err yang lama uh dah bosan lah. Haha , tuka yang baru pulokk.Cute kan cute kannnn? Saya punye JAY lah . haha , yupp .

 Minnie the lappie , aku tarok Jay kat screen kau tauu! Jangn jealous,bwahaha.Heee , kau memang seorang sebuah laptop yang memahami . Sayang kau<3Bwahha , datang balik dah penyakit aku yang satu ni , merepek tak tentu hala.
-____________________________________________-

Aku teramat bosan menyebabkan aku mengedit-edit gamba.haha. Ouw yeh , Myspace profile saya juga telah ditukar .

*click-able picture*
Haha yeah , actually gambar mendalah ZE:A tu is anigif-which means gambar tu bergerak-gerak.Since , aku cume print screen , tak dapet la eh saye nak nunjuknye. Kalau mao tengok tu haaah , sebelah kanan ni , kan ade navi bahagian Saya! tu- ada link Mespece i . Click je lah.Tak private pon.Nengok lah sepuas hati . Terokai lah myspace daku itu .Except for picture lahh.haha . Ia DI PRIVATE KAN..Mian xD

p/s:Amacam guys , i know takde pape pon sgt , but tahAp bosan aku dah sampai tahap gaban ni hah!Tu lah cincai je maaa. Still , okey takk?HHa
 

Copyright by Amalina Mursiedy