Love Disease

Trust me :dont read it unless you want to hear my crap.haha

Henry Lau Pictures, Images and Photos
Photobucket
He the hottest violinist i ever saw, Henry Lau

Henry Lau , he is one of my favourite maknae and my favourite member on SUJU-M.Please dont spam them (Henry and Zhoumi) from suju , oke?They are one of SMEnt. family too. Dia terlalu comel untuk tak ambil kesah pasal dia ,haha.Yes he is cute and dia antara mamat/artis China yang aku ambil perhatian.Maknae yang comel , siapa bole resist bukan?Plus plus bile dia main violin tu , ahhhhhh~~ hot nak mati.Like i said before , he the hottest violinist ever.Admit it!Trust my word , once you saw him playing(Girls only). , you will die from screaming!Hati kau time tu mesti dah nyanyi lagu " Do it do it chu~~!". :p .Aku tak boleh tahan dahh.Henry , saranghae!Eh ehhh silap .. Wo Ai Ni , Henry oppa Ge ge? LOL.

okey actually  i dont have any points or topic to post today.Maybe sebab aku bosan kot?Yup , pasti!sebab aku bosan!Haha . Yeah , penat menunggu para idols untuk comeback .Agk-agak bile eh?Sebab aku dah habiskan masa aku untuk menukar lagu di blog aku duh. Menanti lagu baru yang gempaq untuk keluar dan memenuhi ruang memory phone aku nie.

And yeah , sekarang ni citer God Of Study dah diganti kan? Kalau tak silap , The Birt of Rich kan? Hehh , ta amik tahu sggt lah . sebab jalan cerita dia nampak macam bosan dan membazirkan masa aku tengok je, betul?Haha , but anyway , KBS Daebakk!Tanpa KBS tu macamana lah aku nak amik tahu dunia hiburan nun jauh kat korea sana tue kan?

Ouh haha , sekarang ni aku tengah sebok mendesign baju untuk kelab Alam Sekitar sekolah aku. Hehh , im not hella nerd oke . Well , i think i am, hee . Yes , im one of the member .Tujuan aku masuk sebab ku ni prihatin kot, terhadp env. Ngencing jea si dak Amal ni aw, haha . Yolah tu , aku prihatin? Pffft ,  baru tadi jea aku buang sampah kat tempat public.Tu ke prihatin . Takde ciri-ciri langsung.Anyway , baju tu digabungkan idea aku ngan si ahli kelab yang lain , aku ttengok dah boleh terus jadi kain buruk hah!Banyak sangat idea 'kreatif' dorang  yang melimpah ruah tue.Sampai Teacher dah tak tahu nak pilih yang mana satu.

Takpe lah , teacher take your time . And besok ~sekolah!Yea actually today cuti sempena Melaka Bandaraya Bersejarah.Eventho , aku ni bukan anak melaka , heyy dapat free cuti pulakk.Masyok!Stil , besok aku kena sengakang mata hadap cikgu pepagi mengajar!Ahhh~asal lah sekolah ni wujud eh.Haha , well , gtg . off to bed.Sleepy~

Bored Henry Lau Pictures, Images and Photos
sleepy Henry is so cute kannnn?
x,
Amal
 

Copyright by Amalina Mursiedy