OmgKpop

OMGGG , korangggggggg.
hehe . WE GOT MARRIED  JYH & SY couple eng sub ep 1 dah keluar..haha , ayat terabor.excited melebeyy.hehhhh.yelah,aku kesian kat korang yang tak tenok lagi WGM eng subbed punye:)jjaaannng! Nah aku kasik kau , jangan tak tengok paham? . Btw , baru release ep 2 eng sub yang ep 3 dan seterusnya belom agy lorrh.


ketahuilah bahawa aku ni malas nak post part -part yang selebeynya.Click and watch .Tepi uh ada link pegi part seterusnya . Hentak mouse kau tuu kat link tu.Paham?Ehee ,m engarut lagi -_-"!
Karang kata aku sombong pulak taknak kongsi berita gembira ni.Aku kongsi berssyukur yekk.Cakap tengkiu kat aku!Hehhh!Sekian saja merapu ikan kerapu saya , Anyong~
 

Copyright by Amalina Mursiedy