Naega kurueke Man Man Ha Ni?!

Selepas episode 5 yang lepas , Kiseop lari dan tinggalkan teman deting dia , Haha .Akibatnya:
'I should pick Eli'
Kiseop yang kat belakang , cube nak pujuk noona tersengih jea dengar.Pujuk punye pujuk , agaknya dah baik.Tapi dengan syarat , noona akan berhenti mrah kalau Kiseop temankan dia naik VIKING.
Aiggo tengok tangan tu , geramnya aku dgn pompuan ni.Grrr.Haha . then jomm intip deting Xander pulak..
Haha cute gileee ,
'Nuna , i pee'd in my pants' Dorkk!
Lepas tuu , keluar jejalan . Nampak fans terjerit2 mcm berok.Snap! Gambaaa dah amikk , lagi sorang belom.
Haha muka partner dia , What the heck , kau tinggalkan aku sesorang then amik gamba ngan pompuan lain?!

Haha , Ukiss Hwaiting!
Sedutan Gamba dr :100226 U-Kiss' Vampire Episode 6 (en)
 

Copyright by Amalina Mursiedy