gahhh

yes now its 10 am  , 3rd of March . And im being lazy asses here at home  all by myself.Saye cuti sakit lah.
yeah , my throat hurts .Doctor said maybe infection of bacteria , and i have an ulser .gahh . pedih gile.Nak telan air liur tersekat-sekat..HAHA.Ouh yeah , semalam aku buat test blood , konon-kononnya nak sama dengan si DONGHO UKISS VAMPIRE lah kann. Harap-harap dapat B type.Or same ngan Kiseop pon tape juga ,A.Then , my name was on call , dengan debaq dada ceq pergi lah test ann.ASSSA!i got B type:)
same ngan Donghonnieeee~ahahah , amal , sudah jgn merepek , org malas nak baca tahu?Ya , saya tahu itu .Lol .Simpan suara kau uh , makin bengkak tekak kau tu kangg!so , ni je lah tempat yang boleh saye berkomunikasi kan kannn?At least , dapat jugak tengok blog post korunk-korunk yang lain nih.hehhh.


[NEWS]Dongho, Eli, Key, Thunder to be on a new variety show!!

U-Kiss's Dongho and Eli, SHINee's Key, and MBLAQ's Thunder are going to be regular guests on cable channel ComedyTV's new program: 'Raising Idols!'
 
my shillang!~ donghonnie<3 cheondungie~
What kind of program is this?Saye pon tak tahu lah ,awak.Masih takde synopsi lagik. I wonder is it another dating program?I'm looking forward to seeing them do more variety.

"Dongho, Eli, Key, and Thunder were chosen for this show, which is a reality program where idol stars will explore and learn new things and skills every week. Since the cast is young and have lots of talent they're likely to do a good job."
 

Copyright by Amalina Mursiedy