Final Episode

Okey , GOS dengan secara rasminya telh aku habis tengok.Haha . Yeah , kat Dramacrazy.net dah ade yang subbed version . Hari tu puas aku menunggu , akhirnya ada juga yang subbed. And and korang patot tengok.Jincha daebak.plus sedihhhhhhh.

Hwang Chan Doo and Na Hyun Jung , ta past ChunHa entrance exam , and decide nak hiburkn hti dereng dgn pegi karaoke~Cute gile , chan doo nih!
Still , chan doo nd Na hyun jung keep doing what they interested to.Chan Doo with his dncing and Na Hyun Jung with her beautiful drawing<3 Pulip and Boong Chan jea yang dpat masuk CHuan Ha U tu . Baek Hyunie mohon U laen.Haha ,Chn Doo given super ultra power to them:
 Omoo , Chan Doo yah , super duper cute~Ah , replay replay replay.
But , Attorney Kang has to leave . And aihhh , ta dapet den nahan tyme nih eh. Sedih sgt.

Aigo , meleleh semua air mata depa nih nengok Kang tu blah dari sekolah tuu.Then tetiba Baek Hyun pangil dia Teacher! Terkejot si Kang tu hah! Stil , dia senyum , waved hand and walk away.Berteriak depa semua panggil Teacher dorang but kena ignored.Sian sian.ishh ishh .But still , it was awesomly hevenly a great drama ever :)I love this drama.Daebak! You guys seriously need to watch it!
 

Copyright by Amalina Mursiedy