back to school

 okey. imma actually really bored to death right now.i need oxygen to breathe .haha. yeah , the school is re-opening in about what, less than 7 hours! gahhh , amalina , ape kau buat depan laptop ni lagi huh?baju sekolah tak gosok . kasut tak kapurrrrr , ehh , tape2 ade spare punye . lol . hah hah ! bag ekolah!jadual tu dah susun belum . YA ALLAH , pressure nye aku! eotakajo? and hell yea , exam is coming . ahh
bab* punye sekolah , nak buat exam ta warning awal-awal.huhhh -___- mao aku bakar lemak-lemak pengetua yang macam santa claus tuh? nakkkkk? heeee , tuan haji , maaf XD.
Amalina ni , memalam bute buat dosa kering , ape nak jadi kau ni . dahhhh , haha.


then , haha , aku nak sambung project nengok GOS kat dramacrazy.net. Ni tade kerje la ni nak tunggu bendalah tu buffer. Stream bukan maen lembab.Lagu kat blogger aku ni , tak abes-abes lagi hah!stuck-suck! bengap!
ciss, lol.


okey okey , im off for now ,daaaaaaaaa.
-amal
 

Copyright by Amalina Mursiedy