ukiss new variety showw

omg , new show ppl , nak tahu nak tahu , jap japppp ..
okey previewing the cuts from show dulu oke? korg mesti craving giler nak tengok citer ni , best . diorang yang ta pena dudk dlm satu dorm , now they have to as a  family member , ahh , living together? na dul !

before that , the members with their blood type:)

 

well , curious why i show you , ? haha , dah citer tu tayang ada kait2 ngan darah, tak cayee? ta caya sudah!lantak kaw lerrr.

oh yeah , kenal takk? ni dia hah! meber baru ukiss , join sejak lagu mnmanhani . KISEOP . an ulzzang:) , haha , tengok muka pon dah tahu dia ni ulzzang kan kannn?

ahaha , the brothers:) hyung joon menyamar as kimbum and get scolded by his little brother .
they are soo alike~~
nak tahu citer ape ke?jap jap .
UKISS VAMPIRE,
baru release ep 1, so , i dpt ep 1 punye link jea.mianhae

anyway , enjoy the show:))
 

Copyright by Amalina Mursiedy