hee duh~



currently , they are my addiction , MAZELtov , friday saturday sunday:)
whoaa! saya suka jung heechul sbb muka dia macam ryewookie . saya sayang park hyun shik , sbb dia ada angel smile~ haha , new hot group , support korang forever. .
Tuzki Bunny EmoticonTuzki Bunny EmoticonTuzki Bunny Emoticon
ze:a hwaiting!

and second topic;
hee , man man ha ni ? (am i that easy to you) well , get a life lah , im not gonna be fool twice again
sudahlah dengan innocent smile kau macam anak haram tu , aku tanak tengok oke? we now no longer know each other , statisfied?and ahh , nadia my chingu , aku dah berjaya pengaruhkan dia supaya suka kay idol korean , and hell yeah ,dia makan bait ikan aku , haha. even she hafal all suju's song . how great is that ? liittle by little aku , mai and nadia cakap korean every day!haha , friends forever weyh ,
 

Copyright by Amalina Mursiedy