MyEm0.ComANYONGHASEYO:)
Emoticonhee , nampak tak ? nampak tak ? skin telah ditukar lagii . ntah , for some reason , i cant stick with the one . its reather plain and BO-ring! duh-__- , hee , skins ni aku edit code dia dari semua segi lah , aku change width and color , aku tambah nav bar:)haaa , bijak tak ? bangga:))
Tuzki Bunny Emoticon
haa kidding :) but aku mmg pakar dalam hack code html ni , renovated kan sikit , jadi macam ni:))
blahh la kau amal , hidung kembang!gahhhh!
oh yeahh , aku mogok tanak masuk tusyen sbb sygkan rancangan tv korea aku tuh , kalau aku pegi tusyen petang , tade chan la aku nak tengok gamaknya , so , hee , melancarkan perang mogok!
 

Copyright by Amalina Mursiedy