okey , im freakin bored . *ambik cute teddy names jeremy , baling ke lantai dan campak ke dinding* god , why a teenager like me have to suffered from this kindda deases. nak mengamuk boleh ?
breath in , breath out . cool down , chill out amal!relax , jangan jadi gila sbb kau bosan.
haha , saya mmg seorang yang pelik . sepatutnya saya sekarang tengah nervous and menggeletar kepala lutut ni sbb lagi sehari result akan keluar . err , ntah macamana rupa slip exam tu . agak-agak boleh di'frame'kan dan ditayangkan depan org ramai tak-__-.ahh. jangan mengarut amal. in your dreams je lah .haha.
and yeah MAI,i will contact you before going to school so we gonna get the slip togather , okey? i really need you by my side to even facing the teachers:) i dont know , go hell with it .

so , selepas saya fikir baik-baik adalah jugak rasa ketaq kat dalam hati.haha .okey, calm down , its gonna be okey (kott?)

jadi disebabkan kebosanan yang melampau; sya pegi melawat web ni
_____________________________________

www.omegle.com-talk to strangers:)
_____________________________________

ahh , best jugak dapat chitchat ngan foreigners.yeah , you can totally tell them bullshit. no id needed , no e-mail address requested an the good is you will keep being an anonymously invisible. great . one way to prevent boredom .tapi carefull , ada some pervert ike asking these kindda ques;
'a horny man looking for sexy ladies?'

terus disconnect je boleh? like wtf , laky tu dah sah taklaku-______-
and im thinking about looking for a part time job , boleh tak?haha , teringin jugak :)nak ada pengalaman , ta buley? ibu , kakak boleh kerjalah . jangan manjakan kakak sgt boleh , haa ,nanti jadi spoilt brat . and teringin patung besar memory land yang banyak fur colored brown . harga dia haritu RM369.90 tapi lepas discount 30% , jadi 200 plus something like that. nak boleh?
 

Copyright by Amalina Mursiedy