revenge



AMIRA
well , aku tak tahu aku patut atau tidak buat menda nih , tapi sebab nak balas dendam aku buat lah jugak.
Even perkara ni bakal memalukan kau mira,aku tak kesah.ini atas perbuatan kau kat aku dlu.:))
wahhhh , aku happy giledapat buat menda crazy cnee.
hehe, sebenarnya dulu aku ada pegi trip ke kl and kebetulan betina ni ikut sekali.aku ni jenis yang cepat mabuk kenderaan so aku akan tidur sebab pening!haha , terok aku taww!and and si pompuan lahanat ni ada tangkap gamba aku .memula aku ta kesah but then dia sebarkan ke membe dia.aku punya lah malu sehhh.

but but aku dah takesahh sebab aku dah balas.
well ,amira silap besar lah kau tidur arini masa otw nak pegi kolej kemuniti selandar tadi.haha.and and tengss for everyting that u have done to me.and and kau tu bukan lah aku suka pon.well, the truth is aku cume berpura sebab kau ingat aku tak tahu pasal gamba aku tidur tu kann.but well,tengss to my faithful friends diorang ada habaq kat aku pasal kerja bodoh kaw tu.


so aku decide why not aku buat the same kan.
so kalau korang nak tahu,,dia ni mmg lahanat siall.bangang aku berpura ngan kau tahuuu?
 

Copyright by Amalina Mursiedy