get a life la !

okey serious aku nak citer pasal seorang budak lelaki yang tak tahu malu
okeyh,dia kutuk aku and so whatever.!
aku mengaku aku mmg badan besar tapi apa hak kau nak cakap lebih2 doh?
babi,get a life okey?
lelaki macam kau kat lorong jalan chowkit tu melambak lah.
grr.kaw ingat kau hebat sgt lah NN?
tolonglah,ta sedar budak kampung hitam pulak tuh.
aku nak cakap tOLONG LAH


BLAH DARI HIDUP AKU!SEBAB AKU BENCI TENGOK MUKA GIGOLO KAW TU LAH!!!
 

Copyright by Amalina Mursiedy