hee hoooo lee min ho:)

err. act title nih tade kene mengena langsung dengan isi dia (garu kepala)
HAHA.aku boring plus bosan.nak hilangkan rasa tekanan bagi mengelakkan mendapat penyakit ganguan mental,aku tulis blog nih! ^^

myspace semakin bosan.
takde yang boleh diisi lagi.hurmm.
tagged account aku dah lupa password (cube ingatkan balik,tapi tak boleh) ,
friendster aku dah kena blog sbb suda hampir setahun tak bukak.
facebook?eh,aku takde lah.HAHA.aku
nak satu benda yang baru la weii.
sekarang kerjenya mengonline dan bermain game saja.(tak baek langsungg untuk kecergasan otak hurmm)


kalau ada update terbaru ttg korea akan dipostkan.
SHIRA,kalau u ta gossip terbaru bagitahu i oke?badly boring.



kasih sayang yang tak berbelah bagi,AMAL:)
 

Copyright by Amalina Mursiedy