ALAN honey bear

aha:)im home ppl.baru balik dari family holiday kat A Famosa. yea. im having a great time with my cuzin and the oldies.HAHA.but but korang nak taw sumething ta?hee.aku jumpa kawan baru.yup! there are two of them.the first one is syazmin (sorry if i spell it wrong) , everyone called him Alan and the second one is pakcik.well i ta taw nama dia,and ta ambik port pon HAHA.but,diorang berdua really nice .i really have a good time with them.Haha,walaupon baru 2 ghari kita kenal,but we close(ALAN). act,dia membe syafiq(cuzin).Diorang ikut pegy A Famosa.so,Kitorang macam okeylah well,new membe apa salahnya?
but my first impression bout Alan is:
1 . he's a snob person.But,i found out that he isnt.Dia peramah act.Haha.dia even tell story
about his life:)

2.dia macam shy type.aha.Hell yeah hes not.Dia banyak mulut.

3.Dia putih,so i tought dia ni spesis bajet handsome:)sorry alan:)))

4.kitorang takkan bercakap until lah holiday ni habes,and blah macam tu jea. takdelah.
hahah.kitorang ramai-ramai spend the night together gossiping.,interesting huh?

and he even help me wash the plates and he do a hourse chores?tak pelik ke?
dia kata takpelah,alan dah normal buat kerja macamtu.okey.i just laugh out loud lah.hahah.But meeting him is freaking amazing:)
 

Copyright by Amalina Mursiedy