smile day.

hari tu aku pegy outin nan chekoyt yana and mai.
kitorang pegy melaka Mall. saja-saja. boring actually.
pegy agak tengahari,sekaly makan lunch.
takde wat papepon.
so,we just melapak sanansinisitu.
rasa boring pulak nak buat apa ta tau?
then,kita namoa satu group ni,

ada lebey kurang enam org.
laky mix pompuan laa.
diorang pakai baju smart gylew.
jelez.jelez.
yang pompuan pakai skirt paras lutut and stoking panjang
belang hitam merah beserta
but hitam.baju diorang kemeja ta berbutang,
then pakai tie merah.
gaya avril lavigne gitu.
tapi,mengancam habes beb.

boys lak pakai jaket hitam dalam t biasa and tie merah. ada
yang pakai seluar pendek, jeans and slack.
best woh!
smart gylewrr.
haha
teringin nak pkai macamtu.
then.salah satu kakak dr group tu datng kitorang nak tanya arah tempat.
siann , sesat.
aku budak baru pindah nan belagak pandai
mennjukkan arah,
sekaly chekoyt marah.
kata salah la.
ye ke?
aku dgn segan duduk la balek.

haha. diorang duk melepak kat tempat kitorang lepak
sementara nk tunggu dorng nye leader dtg.
kita dok interview la kan.
rupanyadiorang community band.
ouh.
kira first gathering la ni.
then ,dia ajak kitorang join community tu/

gila apa?community tu asal KL.
takkan nak tersesat ke melaka pulak?
kalau aku ni ta pindah n still
dok kat Kl.
kompem aku masuk community ni.

haha.
kita borak punye borak sampay sejam.
lastnye,dia nye ketua datang.
and and ajak kitorang lepak sama.
kitorang tolak lah.
HOHO.
jual mahal la konon -___-
mmg ta boley pon.
diorang nak pegy dataran pahlawan.
jaoh tu.
kita melaka MALL.
lebey kurang 30 minit nak pegy sana.

ouh.
actually nak sangat.
then,dia kata its okey.,
karang diorang anta kan balek.
tapi,mai ta boley.
lagi dua jam mak dia nak datang amik.

so,kita decide tanak ikut.
mai takde,tak nak.
okey.
diorang kata okey okey.
nanti jumpa lagi.
aku xchange number an kaka tu,nama dia
sys Zuzu. and and leader dia yang kiut tu(berusia 20 taon)
namanya bro Zaril.
ngeh ngeh.
happy sehh jumpa dorang!
 

Copyright by Amalina Mursiedy