penin head

al-kisah:hee!saket otak hamba memikirkannya.masalah timbul lagy *picit dahi sambil pejam mata*haha.kowrang nak dengar story ta,ni ada seorang minah yg dlunya kawan aku di sekolah baru kan?kn?tapi sebenawnya dia ni iblis dan setan weyy.

haritu dia terbang satu hari(fly)ta masok kelas pun blaja.kebetulan,nampak dia kat toilet dengan selipar jepun buruk dia tu *tersenyum sinis*.timbul niat dihati untuk mengerjakannya.wah!best ni.*gelak kuat-kuat*hamba naik menuju kekelas dan memberitahu pada guru kelas.dengan senyuman hamba duduk di tempat duduk hamba yang berdepan dengan tempat duduk si najis itu.heee!hamba seronok sangat.

keesokannya,dia tidak hadir,keesokannya lagi,tidak hadir juga.sampailah hari jumaat(iaitu shari seblum cutyy).hamba berfikiran yang si najis itu taku untuk berhadapan dengan hamba.wahahaha.sebab sebelum ni dia selalu buat salah pada hamba.jsdi apabila balek sekolah,hamba menerima sms dai nya .isi dia pa?na tau?hee~!tunggu.dia maki hamba dalam tu.dia katahamba budak baru baget cun.wahhh!tersentap hamba.menyirap satu badan.hamba pun maki dia semula.beshhh.nak lawan amal yea?ni kau.aku gedussshhgedebbuukk muka kau yang sedia ada terjebir itu.tapi,terima kaseh lah budak2 kelas 3B semuanyep berada di pihak hamba.hahahaha.victory in my hand gitu loh!
*tersengih-sengah macam kerang busuk*

dendam ku,
amal
 

Copyright by Amalina Mursiedy