i met him for the first time

hari rabu,12/03/09.i met him for the first time.masa itu amal bari gado nan ika,dia tuduh amal macam2.so,i got mad,and i shout at her.she push me back.mai pulak masuk campur,backup aml.
so,after that,i ran to the toilet,nak cuci muka. bengang.ika jerit kata aml kecut.wtf?
amal bengan.habes semua yang tego amal pay tu,dijeling.hahaha.
mai calm amal down.dia pujuk amal.
lokasi:tangga blok A aras 2.
amal naek trangga laju2.than,naseb aml lah,tergelecek sikit,terlanggar seorang this guy.
aml say sorry.
dia marah aml,kata amal buta,and amal macam ta puas hati.wth?
orang da minx maaf suda laaa.
nak kerekpulak mamat nih!
amal pun tengking la dia sambil duduk kat tangga nak betulkan taly kasut yang terbuka(sebab tu terjatuh tadi)haha
okeoke.amal pun betulkan tudung and terus blah macm tu lah.time rehatdia datangke kelas amal.rupa2 nya mai yang bagitahu kat mana kelas aml,huh (",)
actually dia nak kasi amal plaster,dia kata dia nampak tadi lengn aml ada terguris sikit kena tangga.
aml tkejot la!hahahah.mana dia nampak.aml check mmg lengan amal ada terguris sikit tapi ta luka,dia perasa.and dia tanya lagi kat mana kelas amal.
amal tergelak bila teringat balek.

tapi amal happy gaks.dia cute.mai kata,orang panggil dia ejal.bdak form5.hah?
amal happy!ta taw nape.lol!
 

Copyright by Amalina Mursiedy