baju itam my fav!

hey hoy.
dah lama tak upgrade kan blog nih.rasa malas pun ada.but arynie,feel rajin pulak nak upgrade kan.so,new post blog.arini ibu baak pegy shopping.mula2 malas nak pegy sbb tirai af2 ada malam nih!tapi fikir2 balek,esok ada ulangan,so tak lepaskan peluang,and gooo!
haha.amal pun merayap lah pusing sana sini.then nampak satu baju ni.kaler itam.baju yanga amal pakai kat sebelah ni.amal panggil ibu sbb berminat sangat dengan baju nih!ibu kata okey,cubalah try.kat fitting room amal try lah..haha.sempat tangkap gamba lagy kat dalam tu.lol!amal belek2 depan cermin.yeayyy!
muat kan.ngam3.amal bagy kt ibu,kata muat.ibu pon belilah.harga baju ni ta silap amal rm 35.kot?
rasa heppy gile dapat bely baju ni.balek tu singgah makn kat gerai ni.nampak sekumpulan boys dari jaoh.amal macam kenal pulak,then dia tego "hey kak long"
dah sah2 amal kenal.dorang semua budak seklah baru amal.hahah.amal sempat berborak sekejap sebelum pegy kat meja makn orden food!kita duduk meja sebelah sebelah.ibu ngan ayah tetiba baek hati dia suruh satu roti john besar special hantar kat meja sebelah.budak laky tu apa lagy.bersorak lah.semua macam thanks yea amal!amal senyum je.hahahmesti hari selasa ni dorang kecoh kat semua orang kan?kn?
tapi amal ta kesah.biarlah dorang makan!
 

Copyright by Amalina Mursiedy